ThermoStyleBG ThermoStyleBG White
Продукти

За компанията

Термо Стил е основана през 2014 г. с основно направление ВиК инсталации. През годините повишихме вида и броя на услугите и продуктите, които предлагаме в компанията. Вече сме основен фактор на пазара в направления като вентилационни инсталации, климатични инсталации, вътрешно-сградни ВиК инсталации, площадкови ВиК мрежи на административни и жилищни сгради, хотели, индустриални сгради, детски градини, училища и др. Компанията разполага и със собствена производствена база за изработка на прави и спирално навити въздуховоди, климатични камери, решетки, шумозаглушители и др. До момента сме изградили над 200 обекта в страната и чужбина.

Ръководство

Ръководство на "ТЕРМО СТИЛ" успешно реализира широка гама от бизнес проекти, с което разширява участието си не само в България, но и в европейския строителен бизнес.

Служители

Нашите екипи от специалисти са водещи в областта на строителното инженерство, доставките и изпълнението на поръчките при сградни инсталации за големи фирми с успешни брандове. Динамиката ни направи по-гъвкави и успешни за клиентите.

Производство

Важно перо за фирмата ни e производственият цех, в който прозивеждаме прави и спиралнонавити въздуховоди, решетки, вентилационни камери, филтри и др. Разполагаме със собствена механизирана техника, логистичен център и оборудване. Нашето внимание прецизирано в качественото изпълнение на строително-монтажната работа и на прилагането на съвременните технологии в строителството. Оперираме успешно в категории:ОВК, ВиК инсталации, соларни системи и др.

Виж всички

Казбек (Modern Living apartments - Beso Homes)

Палмс Меркюр Казино АД - Гео Милев

ПОСВ - Силистра

Запитване за оферта

Имаш идея за проект или искaш да закупиш по-голям брой уреди от нас

Направи запитване