ThermoStyleBG ThermoStyleBG White
Продукти

Начини на доставка

Клиентите на фирма ТЕРМО СТИЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД закупили стока от магазините ѝ, могат да се възползват от предлаганата услуга или доставка, при следните условия:

 

Право на безплатна доставка имат всички закупили стока, с адрес в рамките на гр.София. Доставките се извършват в кратък срок до 5 работни дни, като датата за доставка се уточнява с клиента при покупка на стоката. Клиентът се уведомява за приблизителен час, в който ще получи. Доставките се извършват в най-кратък срок до 5 работни дни, стоката в деня на доставка – 90 минути преди доставката на адрес (с толеранс до-20 минути).

За неприета доставка до посочен адрес, фирмата си запазва правото да калкулира сума за повторна доставка.

Доставка извън пределите на града. Датата за доставка  се уточнява с клиента, при покупка на стоката. Доставки извън столицата се извършват срещу заплащане ,калкулира се на принципа на куриерските такси в зависимост от тегловия диапазон и разстояние.

Посочените срокове за доставка не са валидни в активните периоди, за които клиентите ни ще бъдат уведомявани своевременно.

Доставките, извършвани от фирма Термо Стил България при получаването на стоката от клиента се извършва задължително срещу удостоверяване с документ за покупка на доставеният уред. Клиентът е длъжен да направи оглед за транспортни дефекти при доставката, в присъствие на лицето, доставящо стоката. За установени транспортни дефекти, след като клиентът е приел стоката си срещу подпис, ф-ма Термо Стил България  не носи отговорност.

 

Доставка с куриер

Доставката с куриер за поръчки на територията на гр.София е с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за гр.София. Останалите градове се калкулират на принципа на куриерските такси в зависимост от тегловия диапазон и разтояние.

Всички продукти присъстващи в сайта се доставят на територията на цялата страна в най-кратки срокове. Работим с куриерска фирма Спиди. Срокът на доставка е до 5 работни дни в случаите, когато продуктът е наличен в нашия склад. Продуктите се изпращат след като наш сътрудник се свърже с клиента по телефон. Ако даденият продукт е със статус “По запитване” срокът на доставка се увеличава от 10 до 20 работни дни в зависимост от вида на продукта и страната на произход.

Клиентът може да избере начина на доставка: до най-близкия офис на куриера.

ВАЖНО! Стоките се доставят на получателите до входа на сградата.

 

Запитване за оферта

Имаш идея за проект или искaш да закупиш по-голям брой уреди от нас

Направи запитване