ThermoStyleBG ThermoStyleBG White
Продукти

Проверка на пратката

Проверка на пратката при доставка

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ф-ма „Термо Стил БГ“ ЕООД. Даваме право да клиента да провери дали получава стоката, която е поръчал, за да избегне връщане на объркана поръчка.
В опцията на услугата влиза и проверка целостта на пратката, т.е. възможност да се разгледа продукта за следи от удар, драскотини и други видими външни повреди или липсващи части. Ако продуктът не е в изрядно състояние, може да се откаже поръчката. В случай ,че метода на плащане е чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера), не се налага да се заплаща съответната сумата. В случай на директно плащане онлайн чрез кредитна/дебитна карта, ф-та ще върне средствата с превод по същата сметка, от която е извършено плащането, след като пратката бъде върната към нас и проверена.
Проверката или прегледът на пратката за продукти, предлагани от Термо Стил БГ“ ЕООД не включва изпробването на продукта или тестването на техническото му състояние. След като се уверите, че продуктът, който получавате е същия, който сте поръчали и че не липсват никакви части, то той следва да се плати на куриера, ако това не е направено предварително. В случай, че продуктът не е правилният размер или желаете да ползвате правото си на отказ по друга причина, може да попълните формуляра „14 дни право на връщане“ в рамките на 14 дни от получаването му и ние ще изпратим куриер да го вземе.
Проверка на пратката преди заплащане могат да извършват както физически и юридически лица, направили поръчка от Термо Стил БГ“ ЕООД.

Запитване за оферта

Имаш идея за проект или искaш да закупиш по-голям брой уреди от нас

Направи запитване