ThermoStyleBG ThermoStyleBG White
Продукти

Връщане на стоки в 14-дневен период

Търговски условия на Термо Стил БГ ЕООД за връщане на закупена онлайн стока

 

Всяка стока, закупена онлайн от www.thermostylebg.com може да бъде върната в срок до 14 дни от датата на доставката.

 

  1. За да върнете/замените закупени стоки чрез продажба от разстояние в законния 14 – дневен срок, моля свържете се с нас.
  2. Уверете се, че продуктът, който желаете да върнете отговаря на общите условия за връщане/замяна на стока.
  3. Транспортните разходи за връщането на стока са за сметка на купувача. Възможност за връщане -лично или чрез куриерска услуга. При връщане на стоката чрез куриер, задължително същата се изпраща със застраховка за стойността на уреда; ако няма застраховка и настъпят транспортни щети, отговорността и разходите са за сметка на купувача.
  4. След получаване на потвърждение от  страна на фирмата ни, може да ни изпратите стоката  с Констативния протокол изготвен от оторизиран сервиз или да я предадете лично в офиса на ТЕРМО СТИЛ БГ -Гр.София,кв.Овча купел ,ул.Любляна 38А или в сервизна база на производителя.

 

Общи условия за връщане/замяна на стока:

 

  • Стоката да бъде в оригинална опаковка и в ненарушен търговски вид;
  • Да не е използвана;
  • Да не е била монтирана;
  • Да не е увредена/счупена при транспорт: ако се установи увреда на пратката при получаване от куриер се съставя Протокол за увредена пратка в присъствието на куриера. Ако се установи в последствие транспортен дефект или липсват елементи от продукта ,стоката НЕ ПОДЛЕЖИ на връщане/замяна.
  • Да е придружена с оригинал на финансов документ, доказващ че е закупена от ТЕРМО СТИЛ БГ ЕООД /фискален бон и/или фактура, стокова разписка, гаранционна карта и всички прилежащи документи към оригиналната опаковка.
  • Възстановяването на парични суми се извършва по начина, по който е заплатено от купувача, в срок от 14 дни от датата на връщане на стоката.

 

ВАЖНО: При получаване на стоката в сервизната база на ПРОИЗВОДИТЕЛЯ, се извършва оглед и оценка на същата. Ако се установи, че тя не отговаря на горепосочените условия за връщане/замяна, на основание чл. 55, ал. 4 от Закона за защита на потребителите или са установени липси в окомплектовката, ТЕРМО СТИЛ БГ ЕООД има право да направи обезценка на стоката в размер от 10 % до 100 % при пълна щета от стойността , за което се съставя протокол. Протоколът се съставя в присъствието на клиента или му се изпраща в писмен вид по ел. поща, посочена във формуляра.

Запитване за оферта

Имаш идея за проект или искaш да закупиш по-голям брой уреди от нас

Направи запитване